DAVID LUNA

David Luna
David Luna – Golem Fest 2019

David Luna Lorenzo (Toledo, 1976) escriu fonamentalment ciència-ficció i fantasia fosca.

Ha guanyat alguns dels més importants certàmens de gènere del nostre país, com el Premi UPC de Ciència-ficció amb la novel·la ÈXODE (o com salvar a la reina) (Apatxe Llibres, 2017) o el Diumenge Santos amb LA FEBRE. Va ser finalista del XXVII Certamen Alberto Magno de Ciència-ficció amb la seua novel·la L’Ull de Déu (Apatxe Llibres, 2016), va guanyar el certamen de la Cadena SER Ciència-ficció: 75 anys de la guerra dels mons i ha sigut nominat en quatre ocasions al Premi Ignotus (en la principal categoria amb Laberint Tennen, Edicions El Transbordador, 2016).

Alguns dels seus relats han sigut publicats en les antologies El futur és bosc; King, homenatge al rei del terror; Successos estranys (Apatxe Llibres) o L’abisme mecànic i altres relats sobre la intel·ligència artificial (Càpside, 2015), a més d’en revistes com Supersonic, Deliri o TerBi.

Ha sigut prologuista, jurat de diversos premis (com el Ciutat del Coneixement) i seleccionador de l’antologia Visions.

Va ser guardonat amb el Chrysalis Award a autor emergent per part de la ESFS (Societat Europea de Ciència-ficció) durant la EuroCon 2017 de Dortmund.

Presenta: OMBRES TENNEN

SOMBRAS TENNEN
SOMBRAS TENNEN – DAVID LUNA

Dissabte 23 de Novembre

*18’00 h. L’UNIVERS TENNEN, de David Luna. Presentació de OMBRES TENNEN (El Transbordador). Presenta Natalia Meraki. Sala de Premsa. 30’.

Resumen
Evento
OMBRES TENNEN, de David Luna
Lugar
Centre Cultural la Petxina, Passeig de la Petxina 42,València,-46008
Comienza
23/11/2019
Finaliza
23/11/2019
Descripción
18’00 h. L'UNIVERS TENNEN, de David Luna. Presentació de OMBRES TENNEN (El Transbordador). Presenta Natalia Meraki. Sala de Premsa. 30’. - Entrada Lliure