COVADONGA GONZÁLEZ-POLA

COVADONGA GONZÁLEZ-POLA
COVADONGA GONZÁLEZ-POLA – GOLEM FEST 2019

Covadonga González-Pola (Madrid, 1984 ) és escriptora, formadora en escriptura creativa i assessora literària, a més d’ambientòloga.
Ha publicat El gen. Les ruïnes de Magerit, L’Home del Vestíbul i Els Cazatesoros de Llanes, Les xiquetes ja no volen ser princeses i El bosc de Sleipnir. Ha participat en diverses antologies, com Chikara: el poder de la naturalesa, Casa d’hostes, Fuenlabrada Fantàstica, ANTERGO, Fantasies populars o Bestiari del sobrenatural, Terrorífiques El vigilant de les Estreles, El futur és bosc o Vol de Bruixes, a més ha coordinat i editat les obres col·lectives Stardust for Bowie, D’espills negres (i serfs d’un déu digital), Rapsòdia per a la reina…, Terrorífiques II i Monstruoses.

Treballa com a assessora d’escriptors novells i impartint formació en escriptura. És la fundadora de l’Escola d’Escriptura Negra Porpra. El seu canal associat, Escola Negra Porpra, va ser el primer a oferir tallers literaris per a escriptors en format vídeo i en l’actualitat compta amb més de vint mil seguidors. Creadora de la comunitat d’escriptors Magerit i directora del programa de ràdio Negra Porpra i de l’editorial del mateix nom, publica articles en la revista Culturamas i en la revista TELOS, de Fundació Telefònica.

Presenta: TERRORÍFIQUES II, MONSTRUOSES i EL BOSC DE SLEIPNIR

TERRORÍFICAS II
TERRORÍFICAS II – COVADONGA GONZÁLEZ-POLA
MONSTRUOSAS
MONSTRUOSAS – COVADONGA GONZÁLEZ-POLA
EL BOSQUE DE SLEIPNIR
EL BOSQUE DE SLEIPNIR – COVADONGA GONZÁLEZ-POLA

Dissabte 23 de Novembre
*16’00 h. Presentació de l’antologia TERRORÍFIQUES II (PalabaristasPress), amb les seues editores Covadonga González-Pola i Giny Valrís, i les escriptores Gemma Solsona i Cassandra Ripoll. Sala de Premsa. 30’.

*17’30 h. Presentació de MONSTRUOSES (Tinta Porpra), per les seues coordinadores Covadonga González-Pola i Cristina Del Bou. Sala de Premsa. 30’.

Diumenge 24 de Novembre
*11’00 h. Presentació del BOSC DE SLEIPNIR (Triskel), de Covadonga González-Pola. Presenta Ana García Herráez. Sala de Premsa. 30’.

Resumen
Evento
Presentació de: TERRORÍFIQUES II, MONSTRUOSES i EL BOSC DE SLEIPNIR de COVADONGA GONZÁLEZ-POLA
Lugar
Centre Cultural la Petxina, Passeig de la Petxina 42,València,-46008
Comienza
23/11/2019
Finaliza
24/11/2019
Descripción
Dissabte 23 de Novembre 16’00 h. Presentació de l'antologia TERRORÍFIQUES II (PalabaristasPress), amb les seues editores Covadonga González-Pola i Giny Valrís, i les escriptores Gemma Solsona i Cassandra Ripoll. Sala de Premsa. 30’. 17’30 h. Presentació de MONSTRUOSES (Tinta Porpra), per les seues coordinadores Covadonga González-Pola i Cristina Del Bou. Sala de Premsa. 30’. Diumenge 24 de Novembre 11’00 h. Presentació del BOSC DE SLEIPNIR (Triskel), de Covadonga González-Pola. Presenta Ana García Herráez. Sala de Premsa. 30’.