COM ESCRIURE PERSONATGES DE CARN I HUESO

Taller Didàctic – INSCRIPCIONS ESGOTADES

DIVENDRES 25 DE NOVEMBRE – 16:00-17:30

Por Valeria Correa.

Duració: 90 min.

Inscriure’s en la web: www.golemfest.es

Aforament màxim: 20 persones.

Públic: adult.

Entrada: gratuïta.

Lloc: biblioteca Joaquim Martí i Gadea (Na Rovella) (Avd. de l’Alcalde Gisbert Rico, 20).

Descripció:

Si ens punxeu, no sagnem?

Si ens feu cosquerelles, no riem?

I si ens ofeneu, no ens venjarem?,

El mercader de Venècia, William Shakespeare

La majoria de les narracions que recordem inclouen personatges que sentim conéixer de prop, com si foren els nostres amics o part de la nostra família. Sabem que per a crear aqueixos personatges memorables és necessari entendre els seus desitjos, però també els seus secrets i febleses, i especialment les seues contradiccions. Així no sols evitarem que el personatge actue com un mer instrument de la història, sinó que també el dotarem de la complexitat i carnadura de les persones reals. Ara bé, com aconseguim en el breu espai d’un conte traçar un personatge de tal entitat? Quins elements hem de desenvolupar i quins elidir?

Aquest taller et proporcionarà les claus teòriques a tindre en compte a l’hora d’escriure, un personatge i el seu arc narratiu, així com nombrosos exemples pràctics de la literatura contemporània perquè poses a treballar la teua imaginació i intel·ligència en el desenvolupament de personatges nous que, com el Shylock de Shakespeare, sagnen, riguen, s’ofenguen i vulguen venjança.

Resumen
Evento
​Taller: COM ESCRIURE PERSONATGES DE CARN I HUESO
Lugar
​ Golem Fest 2022, Paseo de la Petxina 42,Valencia,-46008
Comienza
25/11/2022
Finaliza
25/11/2022
Descripción
Taller COM ESCRIURE PERSONATGES DE CARN I HUESO impartit per Valeria Correa el divendres 25 de novembre a la vesprada de 16.00 a 17.30, perquè la gent arribe després a les altres activitats del Golem Fest. Està dirigit al públic adult, té una duració de 90 minuts i un aforament màxim de 20 persones. L'entrada és gratuïta i tindrà lloc a la biblioteca Joaquim Martí i Gadea (Na Rovella) (Avd. de l'Alcalde Gisbert Rico, 20).