Cara a cara

D’esquerra a dreta, Yolanda Camacho i Lola Llatas

Lola Llatas i Yolanda Camacho protagonitzen este cara a cara de Fosca editorial, sobre llocs que no són el que semblen, persones que tampoc i misteris que només a uns pocs els abelleix traure a la llum… Serà el diumenge 19. No t’ho perdes.

En El lugar invisible, Lola ens parla del Pazo Inanis, un xicotet paradís on, amb el pas dels dies, les protagonistes començaran a adonar-se que, per als veïns del poble, la vida i la mort no transcorren amb la mateixa naturalitat que en altres llocs. Més prompte que tarde la seua estada, tan plàcida, adquirirà dimensions sobrenaturals i terrorífiques, convergint en una inquietant història on s’explora, entre altres coses, la qual cosa estem disposats a fer per a no deixar anar als qui estimem.

Estiu del 99 ens parla d’un lloc que tanca més perills dels que caldria esperar. Aparentment pacífic, Cap de Sal, els seus pubs, l’aura de misteri que embolica a la seua nit i als qui la treballen, està relacionat amb la desaparició de Marina, una xica molt coneguda que es va esfumar de sobte al començament de l’estiu. Què amagarà este poble?…