Belén Monreal Jiménez

Belén Monreal Jiménez

Belén Monreal Jiménez

València, 1984) és diplomada en Magisteri en l’especialitat de llengua estrangera per la Universitat Catòlica de València.

Compagina el seu treball com a mestra d’anglès en el col·legi Santa Ana de València amb el seu blog www.takethepen.net, web dedicada a compartir recursos i materials per a ensenyar l’anglès d’una manera amena i divertida.

Al gener de l’any 2012, www.takethepen.net va rebre el reconeixement com a Bona pràctica educativa 2.0 pel Ministeri d’Educació. Dos anys més tard, el blog de recursos educatius va quedar finalista en la categoria de MILLOR BLOG DE RECURSOS EDUCATIUS en la II edició dels Premis a la Innovació Educativa de SIMO Educació. Al maig del 2015 el blog va ser guanyador en la categoria de Millor Pàgina personal en els Premis del Dia d’Internet.

Actualment, gràcies a l’editorial Sargantana, Belén Monreal va publicar el passat mes de novembre la primera col·lecció de narrativa infantil ambientada en la ciutat de València, IVÁN EN LA CIUTAT.

Una col·lecció en la qual cada nombre Iván, el protagonista de la història, i el seu avi aniran descobrint la ciutat de València a través de la seua història, cultura, llegendes, secrets…

Els primers nombres de la col·lecció, El secret del meu avi, Què amagues, Catalina? i El Sorolla desaparegut han tingut molt bon acolliment.

Presenta: EL SOROLLA DESAPARECIDO

El Sorolla desaparecido

Resumen
Evento
Presentació Lliure: "EL SOROLLA DESAPAREGUT" de Belén Monreal
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2,València,València-46003
Comienza
08/12/2018
Finaliza
08/12/2018
Descripción
11’30 h. Presentació d'IVÁN EN LA CIUTAT. EL *SOROLLA DESAPAREGUT (*Sargantana) (8-12 anys) de Belén *Monreal, acompanyada per Carlos Arjona. Sala Zero. 30’. - Entrada Lliure