Arturo Mora

Arturo Mora

Arturo Mora

(València, 1973) comença la seua trajectòria professional en 1998 incorporant-se al Departament de Grafisme de l’extinta Televisió Autonòmica Valenciana, recentment acabats els seus estudis en Belles arts.

Al llarg d’aquests 20 anys ha adquirit experiència treballant en diferents empreses i àmbits, sempre vinculats a la creativitat i el disseny multidisciplinari.

Es pot destacar el seu treball com grafista 2d i 3d en Exelweiss entertaiment (Videojocs), Truca Films i Somnis (Animació), o Aqueloo CG (Publicitat).

L’experiència acumulada en diferents sectors li porta a formar el seu propi projecte: Cut-out estudi. Inicialment Cut-out realitza projectes especialitzats en producció de continguts gràfics i audiovisuals per a agències, productores, televisions, estudis de disseny.

Ofereix serveis de Motion Graphics, CGI (3d), Il·lustració i gràfica digital publicitària, animació, infografia (il·lustració informativa) i producció audiovisual. Entre molts altres clients, treballa per a Cinemes ABC Park, Canal 9, CEPSA, EMT, UPV, Bonaire, Càmera de València, FEMEVAL, Everis, Delikia, etc

En paral·lel al treball en estudi, desenvolupa labor docent en diferents centres privats i públics, on imparteix cursos intensius i formació reglada mitjana, superior i universitària. És precisament a partir de la seua incorporació al Cicle Superior d’Animació 2d i 3d, Videojocs i Entorns interactius, quan decideix canviar el model de negoci del seu estudi, passant d’oferir serveis a realitzar producció pròpia.

Ja és en 2018, en aquest context, quan inicia la producció de The Bolt Age, un videojoc cover shooter amb ambientació cuasi Steampunk i Terror, previst per al seu llançament a principis de 2020.

Resumen
Evento
CONFECCIONANT UN VIDEOJOC, amb ARTURO MORA
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2, València, València-46003
Comienza
09/12/2018
Finaliza
09/12/2018
Descripción
13’15 h. Charlando sobre CONFECCIONANDO UN VIDEOJUEGO, con ARTURO MORA a partir de su proyecto The Bolt Age: an Steampunk Cover Shooter Indie Game, acompañado por Jesús Huguet. Aula Capitular. 30’. - Entrada Libre