ÁNGELES PAVÍA MAÑES

Ángeles Pavía
Ángeles Pavía – GOLEM FEST 2019

Ángeles Pavía (València, 1964) va tindre des de xiqueta una passió: llegir, llegir i llegir. Encara que va aprendre a fer-ho amb un llibre de poesia en els genolls de la seua mare, la novel·la, el cinema, la història i la mitologia li han absorbit sempre: saber, aprendre i, sobretot, conéixer històries que li portaren a altres llocs, altres mons, altres èpoques i altres persones. En una infància submergida per llibres, pel·lícules i sèries d’aventures i envoltada de persones amb els qui comentar-les, els viatges amb cotxe transcorrien parlant de cinema, de novel·les, jugant a dir un diàleg i a endevinar el títol, o a dir un títol i endevinar els actors o personatges.

Aprenent de tot, dispersa pel que no podia abastar i desitjava conéixer, va acabar decantant-se per triar una professió pràctica, la infermeria, professió que l’apassiona i en la qual va desenvolupar diverses especialitats, com la Dietètica, la Salut Mental i la Salut Laboral. Aquesta última li va portar al món de la Prevenció Laboral, de la Informàtica i de la docència. Però durant tots els anys de la seua pràctica professional, la literatura va estar present i mai va deixar d’ocupar un lloc preeminent en la seua vida.

Així, a poc a poc, quan les obligacions familiars i laborals li van deixar més temps lliure, va poder aprendre i formar-me en una nova professió que realment li ompli i li satisfà: la de correctora professional i crítica literària, que exerceix en Teloseditamos, Serveis Editorials, on és una dels tres caps que formen l’hidra.

Això li ha portat a actuar com a editora de revistes, articulista, reseñadora, crítica literària, conferenciant, jurat de concursos i premis literaris, moderadora de taules redones, ponent, presentadora de llibres… Sempre com a lectora i crítica, doncs, encara que va escriure i va publicar un relat sol per a demostrar-se a si mateixa que podia i sabia fer-ho, mai li ha anomenat l’escriure, sol articles i crítiques literàries que es poden llegir en els seus blogs Teloseditamos i Llibres i Mites, en les webs Pegant el bri, Fantasymundo, Hislibris, Passar Pàgina i Vespres, i en la revista Desperta Ferro.

Adreces d’interés:
www.librosymitos.blogspot.com
www.teloseditamos.com
www.pegandolahebra.es

Twitter: @AngelesPavia
Facebook: Ángeles Pavía Mañes
Instagram: angeles_pavia_manes
Teloseditamos: @teloseditamos

Presenta: DÉUS I ROBOTS. MITES, MÀQUINES I SOMNIS TECNOLÒGICS EN L’ERA DE L’ANTIGUITAT

DIOSES Y ROBOTS. MITOS, MÁQUINAS Y SUEÑOS TECNOLÓGICOS EN LA ERA DE LA ANTIGÜEDAD
DIOSES Y ROBOTS. MITOS, MÁQUINAS Y SUEÑOS TECNOLÓGICOS EN LA ERA DE LA ANTIGÜEDAD – Ángeles Pavía

Dissabte 23 de Novembre

* 11’00 h. Presentació de l’INFORME MONTEVERDE (Cronauta), de Lola Robles. Presenta Ángeles Pavía. Sala de Premsa. 30’.

*12’00 h. Presentació d’EROS HA MORT (Valdemar), PÁNIKAS (El Transbordador) i EL SALVATGE INTERIOR I LA DONA BARBUDA (Antipersones), de Pilar Pedraza. Presenten Marta Querol i Ángeles Pavía. Sala d’actes. 45’

*13’00 h. Presentació a càrrec d’Ángeles Pavía de DÉUS I ROBOTS. MITES, MÀQUINES I SOMNIS TECNOLÒGICS EN L’ERA DE L’ANTIGUITAT (Desperta Ferro). Sala de Premsa. 30’.

Resumen
Evento
DÉUS I ROBOTS. MITES, MÀQUINES I SOMNIS TECNOLÒGICS EN L'ERA DE L'ANTIGUITAT
Lugar
Golem Fest 2019, Passeig de la Petxina 42 ,València,-46008
Comienza
23/11/2019
Finaliza
23/11/2019
Descripción
Dissabte 23 de Novembre 13’00 h. Presentació a càrrec d'Ángeles Pavía de (Desperta Ferro). Sala de Premsa. 30’.