ANGELA PINAUD

DISSABTE 6 DE NOVEMBRE A les 18.35 H

ANGELA PINAUD

Ángela Pinaud és Enginyera de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Madrid. A pesar que, tant la seua formació com la seua activitat professional, estan lligades al camp de la tecnologia, ha mostrat des de sempre un gran interés per la paraula escrita.

Guanyadora de diversos concursos de relats, tots relacionats amb el gènere de terror i la ciència-ficció, i després d’obtindre èxit en la xarxa amb la seua amb blog literari «Eternitat s’escriu amb tinta», va fer el salt a la novel·la amb la publicació del seu primer llibre Magical Mystery Tour (Berenice, 2016), i posteriorment amb Endèmic (Apatxe Llibres 2019).

animales de peluche

Animals de peluix (Apatxe Llibres)

Una barraca de fira.

Un tràgic succés que desencadena una onada de morts

Un fosc i macabre secret com a origen de tot.

Amanda Ahijado té una ment analítica brillant.

És enginyera pel MIT i està al capdavant d’un important projecte.

Tot indica que és una dona que ha aconseguit l’èxit.

Però la ment d’Amanda amaga un trauma relacionat amb un fet violent que va succeir en la seua infantesa.

La tensió i el nerviosisme produïts per la investigació trauran a la llum els records i pors que romanien amagats.

Durant la seua infància, al costat del seu germà i un amic, van descobrir un secret vinculat a una misteriosa Porta Roja, l’assassinat de diversos xiquets en estranyes circumstàncies i l’aparició d’una inquietant xiqueta amb màscara de conill de peluix.

Ángela Pinaud narra dues històries en aquesta novel·la, passat i present.

Dues històries que s’entrellacen de principi a fi, construint un joc d’ombres en el qual res ni ningú és el que sembla, i que conflueixen en un angoixant final on la percepció del bé i del mal es desdibuixen.