Ángela Pinaud

Dissabte 18 de noviembre, 17:50

Ángela Pinaud

Angela Pinaud (Lagartera, 1986) és Enginyera de Camins per la Universitat Politècnica de Madrid, però porta tota la seua vida escrivint històries de terror. Guanyadora de diversos concursos de relats, i després d’obtindre èxit en la xarxa amb el seu blog de relats Eternidad se escribe con tinta, va fer el salt a la novel·la en 2016 amb la publicació del seu llibre Magical Mystery Tour (Editorial Berenice). Després van arribar Endémico (2018, Apatxe Llibres) i Animales de Peluche (2021, Apatxe Llibres). Ha participat en importants cites literàries com la Setmana Gòtica de Madrid, el festival Celsius o el festival Ena palatal Màlaga per a defensar sempre la seua postura sobre la literatura de terror. Caverna és el títol de la seua obra més recent, i promet pujar encara més el llistó de la qualitat de la seua obra.

Caverna (Apache Libros)

En la població de Careners, la por recorre els carrers i nia a les cases dels seus habitants. Els ressons d’un culte antic i maleït, que es creia erradicat, sobrevolen la població des de fa anys. #Per si no fos prou, ara ningú vol quedar-se desprotegit quan cau la boira perquè una amenaça s’arrossega en el seu interior. Un terror silenciós que va aparéixer quan ella va arribar. Peggy Lancaster, l’estranya dona dels dits mutilats.

Angela Pinaud posseeix una imaginació desbordant, escriu amb mestratge i és ja una de les veus més interessants i originals del terror hispà. Les seues històries tenen una força inusitada i un ritme trepidant capaç d’arrossegar al lector a foscors que només ella pot imaginar. En esta novel·la, Angela ens trasllada de nou al poble per a introduir-nos en un ambient rural hostil, retorçat i insidiós, on les arrels aprofundeixen tan profund que salvar la terra es converteix en una prioritat per damunt de les vides humanes.

Si tens una mica de seny, no t’endinses en este thriller sobrenatural amb tints de terror còsmic. Ángela Pinaud et farà enfrontar-te a les teues pors infantils, t’abandonarà a la meitat del bosc i t’obligarà a lluitar contra criatures demencials.

En Caverna hi ha molts mons, no voldràs conéixer-los tots.