Andrea Manfredini

Divendres 17 de novembre, 18:00

Andrea Manfredini

Andrea Manfredini naix a Castelló en 1991. Estudia Belles arts en la Universitat Politècnica de València i posteriorment a l’escola d’art Burg Giebichenstein, en Halle, Alemanya. En 2019 rep el guardó a millor obra gràfica en la fira del llibre de Leipzig. En 2020 la revista Tricómix publica un relat il·lustrat, dibuixat per l’il·lustrador castellonenc Lucas Adrian Rocher. En 2020, col·labora al costat de l’il·lustrador granadí Antonio Vílchez de l’Ull en una minisèrie de tires còmiques realitzades per a la companyia Energizer. En 2022 publica el còmic Rise of Ronin, al costat del dibuixant Jose Serrano. En 2023, publica l’antologia de relats fantàstics, Los Mil Ojos de la Noche, sota el segell Fènix Books. Actualment, escriu guions i col·labora de manera puntual amb l’estudi d’animació Nakama Studio.

Los Mil Ojos de la Noche (Fénix Books)

En el cor del bosc de Öljorgmarg els esperits s’alcen per a anar a la guerra contra els invasors. Mentrestant, en Hal’ishán, l’ombra d’una venjança terrible; tan atroç com el pecat que la va provocar, es llisca pels seus retorçats carrerons a la recerca de la seua víctima. En Torasea de la Mar, els ressons del passat turmenten a un ancià Rodjan Dart, qui ignora per complet el perill que plana amagat sota les sinistres aigües de la fortalesa.

En el regne d’Asadjia, un complot palatí amenaça la vida de la jove princesa Millarca; la seua única esperança resideix als braços de la inquietant i astuta bruixa d’Éndor, la misteriosa Tisimine Ordög. En el sud, a la ciutat de Cracia, la filla bastarda d’un antic rei de la mar, guarda un secret que no pot continuar callant. En el seu pit una veu s’obri camí com un tro, un clam que desencadenarà la fúria i la tempesta sobre la capital.

Els Mil Ulls de la Nit reuneix una col·lecció de mites i històries fantàstiques que donen forma a l’univers de la saga Els Contes del Fènix. Esta antologia pretén ser el primer pas d’una saga èpica repleta d’aventures i desventures. Un món en el qual els seus protagonistes seran posats a prova fins a portar-los a un renàixer de foc i cendra. Benvinguts a l’univers dels Contes del Fènix.