Ana García Herráez

Ana García Herráez

Ana García Herráez – Foto: Isabel Ahijado/Yolanda G. Iranzo

(Segòvia, 1971). Va estudiar Filologia Anglesa en la Universitat Complutense de Madrid i, una vegada a València, on va arribar fa ja quasi dues dècades, va treballar com a professora de literatura anglesa i traducció de textos literaris en la Universitat de València.

Ha realitzat traduccions i subtitulacions per a la Filmoteca Valenciana i col·laborat amb la Fundació Shakespeare en la traducció de l’obra Ricardo II. En l’actualitat compagina l’escriptura amb l’ensenyament de llengua anglesa en l’Escola Oficial d’Idiomes de València.

Té en el seu haver-hi tres novel·les, la primera de les quals, La Sendera de la Paraula, acaba de ser publicada per l’editorial Apatxe Llibres després de guanyar el Premi Tagus de Novel·la organitzat per la Casa del Llibre en 2017. Les seues altres dues obres, encara inèdites, porten per títol Mort, tu moriràs i L’anell d’Ariel.

Presenta: EL SENDERO DE LA PALABRA

El sendero de la palabra

Resumen
Evento
Presentació del Llibre: "LA SENDERA DE LA PARAULA" d'Ana García Herráez
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2, València, València-46003
Comienza
08/12/2018
Finaliza
08/12/2018
Descripción
12’30 h. Presentació de la SENDERA DE LA PARAULA (Apatxe) d'Ana García Herráez, acompanyada per Susana Alfonso. Aula Capitular. 30’. Entrada Lliure