ANA GARCÍA HERRÁEZ

ANA GARCÍA HERRÁEZ
ANA GARCÍA HERRÁEZ – GOLEM FEST 21019

Ana García Herráez (Segòvia, 1971) va estudiar Filologia Anglesa en la Universitat Complutense de Madrid. Va treballar com a professora de literatura anglesa i traducció de textos literaris en la Universitat de València. Ha realitzat traduccions i subtitulacions per a la Filmoteca Valenciana i col·laborat amb la Fundació Shakespeare en la traducció de l’obra Ricard II.

Té en el seu haver tres novel·les, la primera de les quals, La Sendera de la Paraula, va guanyar el Premi Tagus de Novel·la organitzat per la Casa del Llibre en 2017. Va ser publicada per l’editorial Apatxe Llibres i la seua presentació va tindre lloc durant la primera edició del Golem Fest, al desembre de 2018.

Les seues altres dues obres, encara inèdites, porten per títol Mort, tu moriràs i L’anell d’Ariel. Pròximament seran publicats dos relats seus en sengles antologies i, mentrestant, l’autora es troba immersa en l’escriptura de la seua quarta novel·la.

DISSABTE 23 DE NOVEMBRE

*20’30 h. Xarrada sobre PARLEM DE BRUIXES, PARLEM DE SHIRLEY, amb Patricia Esteban Erlés, Gemma Solsona, Isabel Del Riu i Ana García Herráez. Sala d’actes. 1 h.

DIUMENGE 24 DE NOVEMBRE

*11’00 h. Presentació del BOSC DE SLEIPNIR (Triskel), de Covadonga González-Pola. Presenta Ana García Herráez. Sala de Premsa. 30’.

Resumen
Evento
Activitats en les quals participarà Ana García Herráez
Lugar
Golem Fest 2019, Passeig de la Petxina 42, València,-46008
Comienza
23/11/2019
Finaliza
24/11/2019
Descripción
DISSABTE 23 DE NOVEMBRE: 20’30 h. Xarrada sobre PARLEM DE BRUIXES, PARLEM DE SHIRLEY, amb Patricia Esteban Erlés, Gemma Solsona, Isabel Del Riu i Ana García Herráez. Sala d'actes. 1 h. - DIUMENGE 24 DE NOVEMBRE: 11’00 h. Presentació del BOSC DE SLEIPNIR (Triskel), de Covadonga González-Pola. Presenta Ana García Herráez. Sala de Premsa. 30’.