Ana G. Herráez

Divendres 17 de novembre, 18.30 – Taller «L’espurna de la inspiració: estratègies per a despertar la imaginació i iniciar-se en el món de l’escriptura»

Ana G. Herráez va nàixer a Segòvia. Va estudiar Filologia Anglesa en la Universitat Complutense de Madrid i va treballar com a professora de Literatura Anglesa i Traducció de Textos Literaris en la Universitat de València. Ha realitzat traduccions i subtitulacions per a la Filmoteca Valenciana i col·laborat amb la Fundació Shakespeare en la traducció de l’obra Ricardo II. En l’actualitat, compagina l’escriptura amb l’ensenyament de Llengua Anglesa en una Escola Oficial d’Idiomes.

Ha publicat dues novel·les. La primera, El sendero de la palabra, va guanyar el Premi Tagus de Novel·la, organitzat per la Casa del Llibre en 2017. La segona, Muerte, tú morirás, va veure la llum en 2020. També ha participat en diverses antologies de relats, com Donde las hadas no se aventuran, Y si lo contamos… steampunk, Jo March. Crónicas de una jovencita escritora i Matad a esos putos nazis.