Ana B. Nieto

Dissabte 18 de novembre, 16:30

Ana B. Nieto

Ana B. Nieto va debutar amb la saga històrica de La petjada blanca en 2013, la qual cosa li va valdre una nominació als Premis Hislibris, i va aconseguir els primers llocs de best seller en Amazon. Va ser distribuïda a Mèxic, Xile, l’Uruguai i Colòmbia i traduïda al català. Va escriure dos toms més d’èpica cèltica, va adaptar la sèrie d’RTVE Acacias 38 amb Manuela (Plaza&Janés) i es va atrevir amb el realisme màgic en  El Club de las 50 palabras (Roca), finalista del Premi Mont Marçal que va ser portada a Itàlia. Amant de les sagues antigues i els mites, Proyecto Karón, finalista del Premio Minotauro, és la seua primera incursió en la novel·la futurista.

Proyecto Karón (Minotauro)

Una novel·la de ciència-ficció intrèpida a l’estil Ready Player One.

Alaxi Dalem està acostumat a una vida massa tranquil·la, com a agricultor i pare de família, en un poble perdut del desert de Mojave. Quan rep la visita de dos militars el seu passat li explota en la cara: Lena Gradavi, alt comandament de defensa, ha sigut segrestada en el Karón, un projecte que van crear a mig fer en la universitat. Aquesta màquina crea mons virtuals, a partir dels records, i va haver de ser prohibida i retirada. Alaxi és l’únic capaç de connectar-se. Per què ha tornat allí Lena? Qui la retenen? El seu marit, el general Ritcard, tem per Quimera, el sistema de dades que governa el país.

Alaxi accepta connectar-se a la ment de Lena, però els seus mals acaben de començar: ella és també el seu ex i ell la va deixar de la pitjor manera, la qual cosa converteix la missió en un autèntic infern.