Amelia de Dios Romero

DISSABTE 6 DE NOVEMBRE A les 17.30 H

DISSABTE 6 DE NOVEMBRE A les 20.00 H

amelia de dios romero

Amelia de Déu Romero, especialista en màrqueting i comunicació, va nàixer a Madrid i va estudiar Arts Plàstiques i Ciències de l’Art en la Universitat de la Sorbona de París, i es va especialitzar en Mediació Cultural. Ha viscut i treballat a Madrid, Caracas, Londres, París i Nova York. És membre de AEN (Associació d’Escriptors Novells) i d’ILLA (International Society of Llatí Authors). En l’actualitat, Amelia viu als afores de París amb el seu marit i els seus tres fills. Us vigila és la seua quarta novel·la.

os vigila

Us vigila! (Roca Editorial)

Olivia torna a la casa de Caberu, a les muntanyes asturianes, un any després de l’accident que va posar fi a la vida de Guillermo i del qual encara no s’ha recuperat. Des que va arribar, cada nit creu sentir la seua veu advertint-la que isca d’allí i fuja, perquè hi ha algú que la vigila per a fer-li mal. Ella ho atribueix a l’estrés de tornar al lloc en el qual va ocórrer tot i tracta de racionalitzar, però la veritat és que succeeixen coses que costa treball explicar.

I a això cal afegir el caràcter esquerp d’alguns vilatans, com Camilo, un home que viu només des que la seua àvia va desaparéixer i amb el qual Guillermo compartia passió per les motos, però que cada vegada que veu a Olivia es comporta de manera més sorruda, convidant-la pràcticament al fet que desaparega.

Els dies faran la resta, i a poc a poc Olivia seguirà pistes i lligarà caps fins a destapar una caixa de trons que la farà saltar per l’aire.