Álvaro Aparicio

Diumenge 19 de novembre, 12:30

Álvaro Aparicio

Álvaro Aparicio (1985), és un autor uruguaià establit a València, Espanya, responsable d’Atles Negre, Senyora dels Caiguts, Còdex Nocturn, el futur Atles Roig, i diverses obres més que conformen la cosmogonia de la Saga Radiata. Dirigeix el Vol del Cometa, podcast de literatura Original en iVoox, i Night Council Studio, estudi d’experiències interactives amb el qual està desenvolupant Atles Negre: Infernum. És productor i guionista al novembre Nocturn especialitzat en radioficción històrica. També forma part de la redacció de Games Tribune Magazine, una de les revistes en paper referencials de videojocs en l’àmbit nacional.

A propósito de Lovecraft (El Transbordador)

Quatre vegades he contat esta història, i les quatre vegades vaig sentir el desig de no haver-lo fet. Si retorn a ella per cinquena vegada, és per l’estima i el respecte que et professe. Però ves amb compte, t’advertisc… […] el descens serà llarg.

A propósito de Lovecraft és un conjunt de sis relats inspirats en la cosmogonia clàssica del mestre de Providence. Cada relat se situa en un espai i temps concrets en els quals Álvaro Aparicio aconsegueix fer un volt de rosca a l’univers d’H.P. Lovecraft per a portar l’horror cósmicoa el seu propi paradigma literari.