ALICIA JANE PRADO SERDINSKI

ALICIA JANE
ALICIA JANE – GOLEM FEST 2019

Alicia Jane (Palma, 1981), és actriu, model i auxiliar d’infermeria.

La seua primera incursió en el món artístic va ser en 2015, sobre els escenaris del teatre Principal de Palma, amb l’obra de teatre Cristobal Colom amb M, del director Martín Garrit Ramis, la qual va anar representant-se en diferents teatres de l’illa. Ací va descobrir que la interpretació l’omplia, li resultava terapèutic i enriquidor a nivell personal. Sense experiència prèvia, va sorprendre el públic per la seua naturalitat en l’escenari i un productor ací present, li va oferir un paper en el que seria la seua primera pel·lícula a nivell nacional, Llums.

Abans de saltar a la península, una vegada finalitzada la gira teatral, el mateix director va rodar també a Mallorca el llargmetratge Turbulència Zombi (a punt se ser estrenada en 2019) en la qual tenia un paper modest amb un toc còmic. Aquesta va ser la primera vegada que es va posar davant una cambra, comprovant com es diu en el mundillo, que la cambra la volia.

En 2016 va col·laborar en l’elaboració de l’episodi pilot de STYX ANTHOLOGY, rodat a València, de la mà de Mari Cielo Pallers, podent col·laborar amb l’actor Santiago Segura i Gary Anthony Stennette.

En 2017 va rodar Llums de la mà de José Luis Pedrero i Alfredo Contreras, amb Fernando Esteso com a company de repartiment, tots dos fent d’inspectors de policia (ella com la sotsinspectora Clara Gómez) en un rodatge a cavall entre València i Múrcia. Llargmetratge que té en el seu haver més de 30 premis tant nacionals com internacionals.

També va rodar en la seua terra natal la pel·lícula Una funció per a oblidar, sobre la vida dels artistes després dels escenaris, en la qual va tornar a coincidir amb Fernando Esteso, encara que aquesta vegada amb papers molt dispars.

En 2018 va rodar a Cantàbria la pel·lícula Burga (pendent d’estrena), íntegrament rodada en el balneari de Puente Viesgo. Aquesta va ser la primera pel·lícula de por en la qual Alicia va treballar, fent d’infermera cap i posant-li les coses molt difícils a la protagonista. En aquesta ocasió va poder treballar amb actors com Manuel Galiana, Miky Molina, Mercé Llorençs i, novament, Fernando Esteso.

A la volta d’aquest rodatge, va connectar una altra vegada amb el teatre de la mà de Katlehen Bendelack amb l’obra de teatre Les altres Lolas, representada en el Auditorium de Palma.

Al llarg d’aquests anys també va treballar en alguna campanya publicitària per a televisió com l’ONCE i ha participat en desfilades de moda benèfics i ha posat per a algunes publicacions.

Presenta: La Pel·lícula LLUMS

LUCES - GOLEM FEST 2019
CARTEL – LUCES – GOLEM FEST 2019

Divendres 22 de Novembre *16’45 h. Presentació i Projecció de la pel·lícula LLUMS, a càrrec del productor i guionista José Luis Pedrero, de l’actor Fernando Esteso i de l’actriu Alicia Jane. Sala de Premsa. 2 h 15’

Resumen
Evento
Projecció de la pel·lícula LLUMS
Lugar
Centro Cultural La Petxina, Passeig de la Petxina 42,València,-46008
Comienza
22/11/2019
Finaliza
22/11/2019
Descripción
Divendres 22 de Novembre 16’45 h. Presentació i Projecció de la pel·lícula LLUMS, a càrrec del productor i guionista José Luis Pedrero, de l'actor Fernando Esteso i de l'actriu Alicia Jane. Sala de Premsa. 2 h 15’