Adrián Hernán de Sales

Adrián Hernán de Sales

Adrián Hernán de Sales

(Gandia, 1984). La seua vida professional gira al voltant de l’estudi de la història dels videojocs i la cultura pop.

Després d’un cicle superior d’Imatge va estudiar Periodisme en la Universitat de València i en acabar va començar a treballar com a periodista especialitzat en tecnologia i videojocs per a mitjans del sector com JuegosdB, Meristation El Hype, El Metropolità o Malavida. Ha sigut presentador de l’escenari principal de Heroes ComicCon i també ha treballat en radi i televisió; com Comunity Manager, freelance i en el gabinet de premsa de l’Ajuntament de Gandia.

Actualment estudia fins a l’alba com a bon opositor i és professor de videojocs en Barreira Art + Dissenye.

Ha participat en la monografia editada per el MuVIM De el tilt al byte (2015), sobre la Història del videojoc i ha publicat, a més, dues novel·les de ciència-ficció i terror: Marea morta (2011) i Marea morta 2 (2015).

Va guanyar el concurs de microrrelatos de la SER Gandia amb Plenilunio (2010) i també va resultar premiat en el concurs literari “Ucronies”, de la revista Descriu i Scito Edicions amb No ha passat cap de bestiar important (2018). Finalment, va ser finalista del concurs de ciència-ficció de Zenda Llibres amb el relat El tractament de aqueix (2018).

Actualment cerca editor per a publicar la seua nova novel·la, una tragicomèdia protagonitzada per un perdedor aficionat als jocs en línia i té en marxa un assaig sobre el gènere del terror en l’oci interactiu.

Resumen
Evento
Xarrada sobre TERROR I VIDEOJOCS. NASCUTS PER A TROBAR-SE amb ADRIÁN HERNÁN
Lugar
Golem Fest, Centre del Carmen. Carrer del Museu, 2,València,València-46003
Comienza
08/12/2018
Finaliza
08/12/2018
Descripción
20’00 h. Xarrada sobre TERROR I VIDEOJOCS. NASCUTS PER A TROBAR-SE amb ADRIÁN HERNÁN acompanyat per Eduardo *Almiñana. Aula Capitular. 30’. Entrada Lliure.